We leggen het graag aan je uit.

Hoe koppel ik de Yourselv 'Photobooth interface' met 'Darkroom Booth'?

1.1  Aansluiten van de 'Photobooth interface'

1.1.1 Aansluiten op de betaalterminal

Om de Photobooth interface te koppelen aan de Darkroom Booth software koppel je eerst de doorzichtige connector aan op de MDB aansluiting achterop de Payter P66. Doe dit zonder dat hij onder spanning staat. Zodra dit is gebeurd, kan de voeding er (terug) in.

Achterkant Payter P66 betaalterminal

1.1.2 Aansluiten op de pc

Sluit de USB connector aan op de PC. De drivers worden automatisch geïnstalleerd.

1.2  Installeren van de 'Photobooth interface' in Darkroom

1.2.1 Instellingen in 'Device Control

Darkroom Booth > Device Control

1.2.2 Instellingen in 'Controls'

Zet een vinkje bij Require minimum credits tot start session en zet de credits op 1. (mits een print 1 credit kost)

Darkroom Booth > Controls

1.2.3 Instellingen in 'Screens'

Neem de volgende tekst op in je screen template om het aantal credits aan de klant te tonen:

Tegoed: %credits% credits
Bedrag: %creditsrequired% credits

Darkroom Booth > Screens

1.3  Instellen in 'manage yourselv'

1.3.1 Aanmaken artikelen

Manage yourselv > Artikelen

1.3.2 Koppelen artikelen aan preset

Selecteer de artikelen 1 voor 1 en sleep ze op volgorde zoals in het voorbeeld hieronder.

Manage yourselv > Presets

1.3.3 Koppelen preset aan de juiste photobooth

Selecteer de juiste preset, druk op 'SYNC' en daarna op 'OK'. Wacht een paar minuten en de nieuwe instellingen staan in de betaalterminal.

Manage yourselv > Point of sale

1.4  Bediening betaalautomaat bij gebruik Photobooth

1.4.1 Aansluiten op internet

Zorg dat de betaalterminal is aangesloten op een internetverbinding via de UTP aansluiting of de optionele 4g modem.

1.4.2 Menu betaalterminal

Dit is het menu wat een klant te zien krijgt als alles goed is ingesteld.

1.5  Functie knop op interface

1.5.1 Functie 'refund credit'

Op het moment dat een klant een probleem ervaart met bijvoorbeeld het printen van de foto doordat papier of inkt op is kan de operator via een luik in de photobooth op de knop 'refund credit' drukken waardoor er een nieuwe credit verschijnt op het scherm.